Jobbig tid, tråkigt inlägg

Hej & förlåt för dålig uppdatering!

Anledningen är att jag mått väldigt dåligt, och varken orkat eller hunnit lägga ut inlägg, ber om ursäkt men skall försöka sammanfatta min tid då jag inte skrivt.

Kan börja med att säga att jag vart ytterligare 2 gånger på ullared, man kan aldrig få för mycket av det:) speciellt nu vid jultid. Har spenderat mycket tid med framför allt min familj mina syskon, i målsryd min mamma och pojkvänn + moster. Med er känner jag mig trygg. Saknar vissa väldigt mycket och Hade nog klarat vardagen lite bättre om vissa var hemma, men man får kämpa på.

Att må psykiskt dåligt är som en berg o dalbana ena dagen kan man känna hopp andra vill man bara dö, är en väldigt jobbig tid och tar sån tid att läka att man inte orkar kämpa. men man får försöka hålla gnistan uppe trotts att det är svårt.

Anledningar till att jag mår dåligt är bland annat min uppväxt, många dagar på sjukhuset osv så har satt djupare spår än man tror och nu är jag en tjej som hatar sig själv,som inte kan uppskatta sig själv eller ta till sig några komplimanger osv. Jobbigt men har växt upp genom att hålla saker inom mig, aldrig duga till, aldrig bli respekterad för den man är, så svårt att ändra på nu men ja kämpar för varje dag som går, jobbigt att prata om detta men någon stans måste jag ju. att stänga allt inne ÄR ett DUMT sätt, tänk på det innan det är för sent.

Kände detta blev inget positivt inlägg men är inte heller en positiv dag.

Lovar skriva något roligare och lägga ut lite bilder någon dag då de känns bättre, saknar er i USA.

föresten har jag och patrik vart ihop 2.5 år idag, något som är positivt tror ja. 

Kram puss Emilie  

RSS 2.0