Trött..

Hej Allihopa!

Dagen började klockan 7 då amanda väckte mig och fråga "vad ska vi göra?" va ganska trött efter ha vart uppe inprensip hela natten för att ta hand om ett fyllo och en tjej som vaknar  hela tiden till slut blev min sov plats i soffan. satte iaf på en film, då hann ja somna till lite grann innan hon börja fråga vad vi skulle göra igen :)  

Efter det blev de stor skurning eller ska ja säga sanering efter den "glada typen" som kom hem i går :) (patrik)
han själv låg och sov fram till 11.30 kul för han att han missade allt.

14.00 skulle vi på kalas till hans kusin som fyllde 5 år sån tur var blev de inte så länge efter som vi båda var ganska trötta. sen blev de en lugn mysig kväll med mat och film. inte ofta jag får han att bara sitta stil och bara ta de lugnt men idag så :)

Mycket mer har inte hänt på denna "underbara" Söndag.

kommentera gärna :) Godnatt / Emilie



Kvällens middag lövbiff med ädelost , klyftpotatis och sås



Fifa killarna :)


Fynddagen..

Hej.

Denna lördag morgonene började med säsongs starten på gärdhem (loppis) riktigt bra ställe, skänker pengar till räddabarnen, så har ni något att skänka så gör det dit. väldigt billigt och man kan hitta riktiga fynd.
Va väldigt mycket folk eftersom det va öppning efter sommaren va kö både in och ut. men lite fynd hitta man. ( Lägger upp en bild på mina fynd)

Efter en lyckad tur kom jag hem och fixa iordning lite för kvällen då min lilla kusin amanda och frida skulle komma, vii hade en rikgit mysig kväll åt tacos och kolla på 3 filmer 1 va flickan och räven (lite konstig för att vara en barn film nästan skräck om jag får säga va ja tycker) andra filmen jag och frida kolla på när vi nattat amanda va the house bunny (att de finns så tröga tjejet helt sjukt haha) och sen avslutade vi med crossroads och en chicago. :)

 Trodde vi tills en as packad patrik kom in trillande genom dörren, trodde först han skämtade men nejnej gjorde han inte, säger inget mer lägger upp bilder så förstår ni vad ja menar....

Tack för en mysig kväll :)

Godnatt

Lampfoten skall ja måla vit, fatet skala ja ha som ljusfat. blev rikgit fint :) 100 kronor för allt rikigta fynd



Spelgen är ett tidigare fynd från gärdhem 60 kronor







Som sagt , va ska man säga..


regnig dag.

Hej,

Denna dagen startade lite annorlunda än mina vanliga rutiner gick upp 07.15 för att köra patrik till golf banan , eller a han körde dit han är nog lite mer van vid körning på morgonen, själv måste jag först fokosera på var jag är sedan blinka
10 000 gånger innan jag ens kan se något, så för allas bästa va de nog ett bra val att han körde. 
Iaf han körde och så insåg jag vad klockan var 07.45 min talk time to evelina kan man ju inte missa så drog upp datorn i bilen och tur nog fick jag mej en pratstund med den lilla skrutten där nere, innan hon somnade:)

dagen ägnades åt att måla en stor spegel mamma skulle ha upp innan lördag (Imorron) så va nog dags att måla den i dag insåg jag. så tog fram min konstnärliga sida och börja pensla;) blev riktigt snyggt faktikst om ja får säga de själv.
Efter ha sparkat i foten i dammsugan som stod framme (antagligen för att ja skulle se den och ta en sväng) 3ggr gav jag upp och åkte hem till borås igen.

Kvällen bestod av en mysigt middag med min syster och "kalle" hennes hund;) som skulle va me inprensip hela tiden och överallt .
blev en rikgit go taco middag med fin dukning och allt haha (kanske överdriver lite) men mysigt va de.
pratar alltid om minnen vi gjort när vi vart mindre vilket är väldigt mycket och väldigt sjuka grejer så skrattar alltid så man lipar. och en rund tur i ors (en vit ford) är ett underbart sätt att sluta dagen.

Imorgon kommer frida och min lillkusin amanda på besök så i morron blir de barnkväll :) mysigt ser vi fram emot får frida öva lite hehe :p


Haha fint dukat, gick snabbt i af.p



Tigger jag?



Kan till och med dansa:)



Men ni ser ju han får mat inte konstigt ;)



Ja som sagt han var med överallt ;)



Godnatt allihopa sov gott / emilie






Hjälpardag..

hej!

idag efter min trevliga runda gick jag till lotsen, gick iaf lite framåt och finns lite mer förhoppningar :) såå känns skönt.
gjorde sedan en underbar middag till min lilla pojk ;) som kommer hem och är hungrig vid lunch tid.

har även legat ute på gräset och njutt lite avde underbara vädret som vart i dag, ja man kan inte klaga, men ska ju bli dåligt i morgon i gen så, säger bara love Borås (not) regn året om. inte konstigt man blir räka i detta land.

har också vart och gjort en insats i sandared hos patriks pappa , han klarar sig inte riktigt själv nuu när vi flyttat så patrik måla och jag städa huset inuti så nu kan han leva några dagar på de iaf. (förmodligen)

sedan fortsatte vi till fristad och hjälpte mamma lite säger då de dessa gamlingar ;) hehe

har väntat på att få ett mejl från lilla evvis men icke sa nicke :) kanske har haft mycket att göra , hoppas på att vi hörs i morgon bitti iaf(L)

godnatt världen / Emilie



Skaldjurssoppa till lunch..



Sådan himmel :)



Utsikt hehe


en hurtig dag :)

Även i dag startades dagen av en promenad vilket är ganska skönt faktiskt, sägs att man blir piggare av de, själv blir ja dö trött, men de kommer väll förmodligen:)

har också vart en sväng på ullared med erika och köpt lite saker att fylla på hyllorna med som om man inte har nog innan. vet inte hur många gånger ja vart där i sommar blir inte så mkt köpt varje gång men lite kul och gå där.
(bort sett från alla som tränger och kör på en med kundvagnarna.) 

Tog också en kvälls runda runt staden såå nu är man i form för i dag iaf:) känner mig nöjd av min insats i dag, får se hur många och om ja kan gå i morgon :) 

och evelina hoppas ja inte missar dig i morgon bitti :) saknar dig (L) 


Godnatt och godmiddag till usa / emilie

 

Evelina som ja saknar så mycket, väldrigt fin bil också :)


 
Mot ullared :)


en dag i skogen...

Hej ..

Idag börjades dagen med en promenad vilket va ovanligt, men nu är de ändring på de,undrar varför ja får sånt träningssug nu inför vintern men men varför se bra ut på stranden när man kan göra de under alla polotröjor på vintern.

har vart ute i skogen stor del av dagen för att söka lite svamp att frysa in, kan säga att det gick inget vidare undrar vart svampen alla pratar om på tvn och radion är någon stanns, inte i skogen iaf.
Hitta där emot lite lingon så gick inte helt lottlös där i från. (tycker dock inte om lingon men kommer väll alltid till använning)

Fick äntligen prata med evelina (msn) på morronen innan jag gick ut på min promenad så något positivt fanns med att gå upp så tidigt :)


Killarna spelar fifa som vanligt så tvn är uppbokad så blir väll bara att röja undan och gå och lägga sig,

Godnatt allihop
 

Resultatet av dagen



Bild på mig så folk vet vem ja är :)



Ett kort på min pojkvänn med smögen i bakgrunden :)


välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg!
har ännu inte hunnit fixa bloggen som jag skall ha den men tänkte jag skriver några rader ändå!
Är trött efter en regning och blåsig helg i smögen, men trevligt hadde vi allt!
Var på arkens zoo med små syskonen och övriga släkten, va mysigt om man bort ser regnet vi hade på oss i 7 timmar.
På kvällen åt vi på ramsviks hotell en jätte god grillbuffe och glass som efterrätt så klart :)

På söndagen gick vi på smögenbryggan och kikade i affärer, och åt räkor.

Nu håller ja på att laga middag till patrik när han kommer hem på lunchen. lägger upp bild på vad det blir för mumsigt.

saknar er tjejer i Usa hoppas ni har det bra !

/ Emilie

Dagens lunch Kycklingsallad mums..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0